Monica Bellucci pucéron pózol

Monica Bellucci pucéron pózol
A 47 éves Monica Bellucci még mindig dögös, a francia Elle magazin júniusi számában meg is mutatja mennyire!

Monica Bellucci semmit sem rejt véka alá, nem elég, hgy pucéron, egy szálsemmiben pózol a francia magazin legújabb számában, de a fotókon még csak sminket kent magára. – Nincsenek problémáim a testemmel. Tulajdonképpen senki sem tökéletes, meg kell békélnünk saját magunkkal – nyilatkozta az olasz szépség.

A kétgyermekes anyuka, aki mindenhová magával viszi gyermekeit őszintén beszél férjével való viszonyáról és gyermekeiről is. Így folytatja:
– Minden nap egy csoda. Fogalmam sincs meddig fog tartani varázslatos házasságom. Nem hinném, hogy kötött szabályai vannak egy boldog párkapcsolatnak. Ezek mindig egyénfüggők. A gyerkőceim még nem sokat tudnak a családi stabilitásról, de mindent elkövetek, hogy nyugodt érzések fogalmazódjanak meg bennük ezzel kapcsolatban.

 Szexi képeken Monica Bellucci >>>>

Monica Bellucci már szerepelt korábban a francia Elle címlapján, akkor, 2009-ben Sophie Marceau-val kampányoltak. Idei megjelenésével legújabb filmjére hívja fel a figyelmet. Monica Bellucci azonban, így 50 felé is igazi szexszimbólumnak számít,nem csoda, hogy az Elle-ben pózol.

Címkék: