Monaji halálos kutyatámadás: fellebbezés miatt irány az ítélőtábla

Monaji halálos kutyatámadás: fellebbezés miatt irány az ítélőtábla
Miskolc, Monaj – Mint írtuk, szeptember 5-én hirdetett ítéletet a Miskolci Törvényszék a Monajon történt kutyatámadás ügyében.

A bíróság a vádlottat, akinek kutyája halálos sebeket ejtett a 83 éves nőn, gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, a büntetés végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztette.

Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, azonban a vádlott és a védő a tárgyaláson nem tettek nyilatkozatot a jogorvoslat tárgyában. Később – a törvény által biztosított három napon belül – fellebbezést jelentettek be az ítélettel szemben a vádlott felmentése érdekében. A büntetőper így a Debreceni Ítélőtáblán folytatódik.

ÉM-SZB


Illusztráció
Miskolc, Monaj - A Miskolci Törvényszék dr. Feledi Tamás vezette elsőfokú tanácsa kedden hirdetett ítéletet annak a monaji férfinek az ügyében, akinek kutyája átszökött a szomszéd kertbe, és az ott kerti munkát végző idős nőt halálra marcangolta. A kutya gazdája első fokon 1 év 6 hónap felfüggesztet...

A fia kezei között halt meg a kutya által szétmarcangolt borsodi asszony
Monaj - Halálra mart egy kutya egy idős nőt a Borsod megyei Monajon. A staffordshire terrier gazdája nem volt otthon, de nem is tett meg mindent, hogy az állat ne tudjon kiszökni a telekről. A fia kezei között halt meg a kutya által szétmarcangolt borsodi asszony. A kutya gazdája most másfél éve...