Friss hírek

2010.01.28. 10:52

Baki a díjátadón: rossz gyõztest hirdettek

<p>Tévesen hirdették ki gyõztesnek a Black Eyed Peas zenekart Franciaország legrangosabb zenei díjkiosztóján szombat este Cannes-ban ((kannban)). Az amerikai csapatot a legjobb külföldi zenekar kategóriában nevezték meg a legjobbnak, de késõbb kiderült, hogy az elismerés a német Tokio Hotelnek járt volna.</p>

Kifütyülte a díjátadókat a közönség miután kiderült, hogy rossz nevet olvastak fel a gálán. A Black Eyed Peas a legjobb külföldi dal kategóriában valóban nyert az NRJ rádió és a TV1 díjkiosztóján, de az amerikai énekes, Kesha és a francia koreográfus, Kamel Ouali ((... uali)) tévesen olvasta fel az õ nevüket a legjobb külföldi csapat kategória gyõzteseként. Miután senki nem érkezett a színpadra, a díjátadók zavartan elvonultak. Késõbb Ouali visszatért és bocsánatot kért. Azt mondta, hogy a borítékban nem csak a gyõztes, hanem a jelöltek neve is szerepelt, ezért követte el a hibát.

Tavaly egyébként ugyanez történt az amerikai énekesnõvel Rihannával, aki helyett Katie Perry-t nevezték meg nyertesnek a legjobb külföldi dal kategóriában. Rihanna ettõl függetlenül az idén eljött a gálára, de az most sem hozott szerencsét neki. Bár õ lett a legjobb külföldi nõi elõadó, miután elénekelte "Orosz rulett" címû számát, leesett a színpadról. A kisebb esés után hamar összeszedte magát, felállt és kivonult.

A legjobb külföldi férfi elõadó Robbie Williams lett, de kapott elismerést Beyonce is. Az esten egyébként fellépett Jay-Z, Mika, Michael Buble, David Guetta és Kelly Rowland is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!