Módosult menetrend, várkapitány kerestetik

Miskolc – Másképp jár a 44-es. Véleményezhető építési szabályzatának módosítás. Várkapitány kerestetik.

Módosult két indulási időpont a 44-es autóbusz menetrendjében. Az utasok kérésére augusztus 1-től a 44-es autóbusz hétfőtől vasárnapig reggel 05:45-kor indul (05:58 helyett) az Auchan áruháztól, és 06:02-kor (06:15 helyett) a Centrum áruháztól, tájékoztatta lapunkat az MVK Zrt.

Miskolc önkormányzata kezdeményezi a város településszerkezeti tervének és építési szabályzatának módosítását a Szent István tér és környezete kiemelt fejlesztési terület vonatkozásában. Az elkészült véleményezési dokumentáció megtekinthető a Városépítészeti Főosztályon, továbbá az augusztus 7-én 15.00 órakor megtartandó lakossági fórumon (Hunyadi u. 2. sz., 3. emelet), illetve a város honlapján. A készülő tervekhez július 24-től augusztus 11-ig vélemények adhatók.

A Diósgyőri vár és Lovagi Tornák Tere divízióvezetője posztra keres embert a Miskolc Holding Zrt., olvasható a társaság honlapján. Feladata lesz többek között a Diósgyőri vár és a Lovagi Tornák Tere teljes körű operatív irányítása, a hatékony szervezeti működés biztosítása.

– ÉM –