Módosított menetrendek

Pályafelújítás miatt november 26-ig a Budapest-Cegléd-Szolnok-Nyíregyháza vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A teljes menetrendi változás [.doc – 57KB]

Cegléd és Szeged között november 26-ig néhány esti vonat módosított menetrend szerint közlekedik, továbbá a jelzett határidőig változások vannak a Szolnok-Debrecen között közlekedő vonatok menetrendjében is.

Miskolcról is

Miskolc és Hidasnémeti között november 10-ig karbantartás miatt módosították a menetrendet. Egy hajnali vonat korábban, 4 óra 30 perckor indul Hidasnémetiből. Két vonat menetrendje változik még ideiglenesen: a Miskolcról 11.15 órakor és 12.45 órakor Hidasnémetibe indulóé.

A Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza, illetve Sátoraljaújhely közötti vonalon november 10-ig néhány vonat módosított menetrend szerint közlekedik. November 9-ig néhány esti vonat a Miskolc-Nyékládháza-Mezőcsát vonalon is módosított menetrend szerint jár.

Debrecen–Szolnok

Püspökladány és Kaba között pályafelújítást végeznek november 2-án 18.00 órától november 3-án 6.00 óráig. Emiatt néhány esti vonat módosított menetrend szerint közlekedik. November 3-án egy hajnali vonat 6 perccel korábban, 4.31 órakor indul Püspökladányból, Kabától a vonat menetrendje változatlan.

Kisújszállás és Karcag között november 13-án karbantartás miatt a Debrecenből Szolnokra 9 óra 06 perckor induló vonat menetrendje megváltozik. Szolnokon, a Budapestre induló vonathoz a MÁV biztosítja az átszállási lehetőséget. Az Egererdő Rt. tájékoztatása szerint pályafelújítás miatt a Mátravasút vonalán Gyöngyös és Mátrafüred között november 30-ig nem közlekednek a kisvonatok – tájékoztatta lapunkat Kavalecz Imre, a vasúttársaság sajtószóvivője.

– Lefler György –