Modern környezetben, korszerű technikával dolgoznak Kazincbarcikán

Modern környezetben, korszerű technikával dolgoznak Kazincbarcikán
© Fotó: Ádám János
Kazincbarcika – Modern és impozáns körülmények között, korszerű technikával – immár így dolgoznak Kazincbarcikán a média munkatársai a KolorHétnél, a KolorTV-nél és a Kolorline.hu portálnál.

A Kazincbarcikai Médiaközpont hivatalos megnyitóját kedden tartották a központnak helyet adó KolorLab Innovációs Központban.

26 év után

– Ha valami szépet, valami jót, valami újat adunk át, mindig örülünk, és van is ok az örömre – mondta a megnyitón Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere. – Szerencsére az elmúlt időszakban nagyon sok helyen voltam avatni, ami a folyamatos fejlődést bizonyítja.

Fotó: Ádám János Fotó: Ádám János ©

A Kazincbarcikai Városi Televízió 26 éve működik, több helyen is volt a központjuk, így már megérett az idő arra, hogy a város kommunikációs területén dolgozók egy innovatív, interaktív, a XXI. századi körülményeknek megfelelő technikai felszereltséggel rendelkező létesítményben, megújult eszközökkel dolgozhassanak.

Ezt követően dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezető igazgatója foglalta össze a Médiaközpontban történt beruházásokat a kezdetektől egészen az átadóig – melyet a falon elhelyezett televízión képösszeállításban is követni lehetett –, majd a jövőről is szót ejtett, és hozzátette: „Ez a központ mindent megteremt ahhoz, hogy a város és a térség tájékoztatásához a feltételrendszer maxi­málisan adott legyen.”

– ÉM –