Mocsai Tamás, Felsőmocsolád polgármestere szenvedett autóbalesetet szombaton

Mocsai Tamás
Mocsai Tamás - © Fotó: Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images
Kaposvár, 2014. november 18., kedd (MTI) – Mocsai Tamás, Felsőmocsolád független polgármestere, volt válogatott kézilabdázó szenvedett autóbalesetet szombaton a 67-es úton, amikor autójával nekiütközött egy tehénnek Rádpusztánál – adta hírül kedden a Sonline.hu.

A balesetről az MTI aznap megírta, hogy a személyautó vezetőjét feszítővágóval szabadították ki a járműből, amelybe az ütközés után hátulról belehajtott egy kisteherautó.

A hírportál megkeresésére kedden Mocsai Lajos, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója elmondta: fia már túl van az életveszélyen; CT- és más vizsgálatok várnak még rá a következő hetvenkét órában, de jobban van.

Mocsai Lajos azt nem akarta nyilvánosságra hozni, hogy a fiát melyik kórházban ápolják, mert “nem lenne jó, ha sokan keresnék, ugyanis agyrázkódása miatt jelenleg nem tud kommunikálni, sem felkelni”.

Elmondta, hogy tudomása szerint az elmúlt napokban nem ez az első ilyen eset az említett útszakaszon, egy Siófokról érkező mentő ugyanott egy másik szabadon kóborló tehénnek ütközött.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s