MLSZ – Szektorbezárásra büntették a DVTK-t

Akt.:
Szektorbezárásra büntették a DVTK-t
Szektorbezárásra büntették a DVTK-t
Budapest/Debrecen/Kisvárda/Mezőkövesd/Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden szektorbezárásra büntette a DVTK-t.

Az MLSZ honlapján közzétett határozat szerint a diósgyőri klubnak szurkolóinak a Puskás Akadémia elleni találkozó utáni rasszista megnyilvánulása, tárgyak bedobálása és a mérkőzés játékvezetőjével szembeni obszcén kifejezés használata miatt kell bűnhődnie. A következő hazai bajnoki mérkőzésén – a miskolciak két idegenbeli fellépést követően az 5. fordulóban a Haladást fogadják – a G és a H szektort le kell zárnia.

A felcsúti együttesből a DVTK ellen kiállított Molnár Gábornak a következő bajnoki mérkőzést kell kihagynia, míg a szakmai stábból Vincze Richárd két találkozóra szóló eltiltást kapott, mert “a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott”.

– MTI –


Ezzel a Brkovic (25) fejesgóllal szépített a Diósgyőr a Puskás ellen
Miskolc - A fordulatos bajnoki után mind a két csapatnak van mibe kapaszkodnia. A labdarúgó NB I 2. fordulójában szombaton délután Diósgyőri VTK – Puskás AFC bajnokit rendeztek a Diósgyőri stadionban. A májusban átadott létesítményben ez volt a piros-fehérek negyedik élvonalbeli bajnokija, és a 2...