MLSZ – Pintér Attilát 100 ezer forintra büntették

Akt.:
MLSZ – Pintér Attilát 100 ezer forintra büntették
Budapest/Debrecen/Miskolc – Pintér Attilát, a Puskás Akadémia vezetőedzőjét 100 ezer forintra büntette a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Az MLSZ honlapjának keddi beszámolója szerint a felcsúti tréner “a Diósgyőr elleni mérkőzés után adott nyilatkozatában a játékvezetők működésére negatív kijelentést tett”, ezért kell fizetnie.

A játékosok közül a diósgyőri Szarka Ákos “a játékvezető személyére sértő kifejezést használt”, ezért három mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A klubok közül ezúttal csak a DVSC-t büntette a FEB: a debrecenieknek – visszaesőként – 200 ezer forintot kell fizetniük azért, mert szurkolóik pirotechnikai eszközöket használtak és szidalmazták az ellenfelet.

– MTI –


MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest - Hat ferencvárosi játékos került be Bernd Storcknak az itthon játszó labdarúgókkal kiegészült 26 fős keretébe, melynek összeállítását hétfőn hirdette ki a magyar válogatott szövetségi kapitánya. "A magas létszám lehetőséget ad változtatásokra, ha ez szükséges lesz, és így felkészülhetün...