Friss hírek

2009.01.28. 14:12

Medvék a Lépcsőházban

<p>"Medvék minden mennyiségben" címmel látható kiállítás csütörtöktől a budapesti Lépcsőház Galériában. A tárlaton Agócs Írisz mackós illusztrációit nézhetik meg a látogatók. A medvekiállítást február 30-ig tekinthetik meg az érdeklődők a Zölderdő Óvoda Lépcsőház Galériájában.</p>

Agócs Írisz első kiállítása 2006 őszén nyílt, azóta munkái több helyen megjelentek. A fiatal művész tagja a Nemzetközi Gyerekkönyvszerzők és Illusztrátorok Egyesületének. A Lépcsőház Galériában látható rajzait Tandori Dezső: Medvék minden mennyiségben című verseskötete ihletette. Az illusztrációk mellett a kiállítás látogatói megismerkedhetnek magukkal a költeményekkel is. Agócs Írisz most az utolsó simításokat végzi Böszörményi Gyula: Emberke Színe című könyvének illusztrációin.

A "Medvék minden mennyiségben" című kiállítást csütörtök délután 4 órakor Berg Judit író nyitja meg. A kiállítást hétköznap 11-és 17 óra között lehet megtekinteni, előzetes bejelentkezés után (Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 26.). Bővebb információ a www.zolderdoovoda.hu oldalon olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!