MLSZ – Megbüntették a Ferencvárost és a Diósgyőrt

Akt.:
MLSZ – Megbüntették a Ferencvárost és a Diósgyőrt
Budapest/Miskolc – A Ferencvárost és a Diósgyőrt is megbüntette a két csapat Magyar Kupa-párharcát követően a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága április 6-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

A FEB az FTC–Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, a hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 300.000 Ft, a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Diósgyőr–FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Souleymane Diarra (Újpest), mint visszaeső, egy soron következő Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Ulviczki Attila edző (Szolnok), mert a technikai zónát elhagyta, és a játéktéren a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől két soron következő MK-mérkőzésre szóló eltiltást kapott.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s