MLSZ – Lazovic és Baráth két meccsre szóló eltiltást kapott

A ferencvárosi Botka Endre (j) és a fehérvári Danko Lazovic a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Videoton FC - Ferencváros mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2018. május 5-én.
A ferencvárosi Botka Endre (j) és a fehérvári Danko Lazovic a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Videoton FC - Ferencváros mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2018. május 5-én. - © MTI Fotó: Kovács Tamás
Budapest – Danko Lazovicra és Baráth Botondra két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást rótt ki a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden.

Az MLSZ honlapján közzétett határozat szerint a Videoton játékosa, Lazovic “megtapsolta a játékvezetőt”, miután szombaton a Ferencváros elleni rangadón két sárga lapos figyelmeztetés után kiállította.

A felcsúti összecsapás másik kiállított futballistája, a ferencvárosi Fernando Gorriarán egy találkozót kénytelen kihagyni.

A Budapest Honvéd védője, Baráth a Debrecen elleni mérkőzés hajrájában második sárgát követően kapott piros lapot, a testülettől visszaesőként kapott kétmeccses eltiltást.

– MTI –



További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek