MLSZ: büntetés a Diósgyőrnek és a Cigándnak

Akt.:
A diósgyőri szurkolók remek hangulatot teremtettek, ám az MLSZ büntetett
A diósgyőri szurkolók remek hangulatot teremtettek, ám az MLSZ büntetett - © Fotó: Homoky György
Budapest, Cigánd, Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának hétközi, szerdai ülésén két megyei mérkőzéssel, az azon történtekkel kapcsolatban is döntéseket hozott a grémium.

A testület a múlt vasárnapi Diósgyőr-tartalék – Nyíregyháza Spartacus (NB III Keleti csoport) mérkőzéssel kapcsolatban a DVTK-t mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 50 000 forint, míg a Nyíregyházát mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az MLSZ szidalmazása) 100 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. Amint az ismert, az összecsapást csaknem 3000 szurkoló előtt rendezték meg a Diósgyőri stadionban.

A fegyelmi bizottság a Cigánd SE – Tiszaújváros (NB III Keleti csoport) mérkőzéssel kapcsolatban a Cigándot mint visszaesőt mérkőzésrendezési előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért (a hazai drukkerek egy része a kezdés előtt és a meccs után használt füstbombát) 50 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.
hirdetés


hirdet�s