MLSZ: 200 ezres büntetés a DVTK-nak

Akt.:
MLSZ: 200 ezres büntetés a DVTK-nak
Budapest, Miskolc – Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága április 13-i ülésén pénzbüntetéssel sújtotta a Diósgyőrt, az Újpestet és a Vasast.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága az alábbi határozatokat hozta:

Bori Gábor (Gyirmót), mint visszaeső, 2 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartása után Urbányi István vezetőedző (Gyirmót) korábbi, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

A FEB a Diósgyőr – Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, mérkőzés rendezési előírás megsértéséért, továbbá szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és az ellenfél szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Vasas – Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a Vasast szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 50.000 Ft, az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A Fegyelmi Bizottság április 19-én, szerdán tartja soron következő ülését.DVTK vs. Bp. Honvéd fotókon és videókon

DVTK vs. Bp. Honvéd fotókon és videókon

Mezőkövesd, Miskolc – A diósgyőri szurkolók nem hisznek a szemüknek az utóbbi hetekben, egymásra csodálkoznak, miközben azt kérdezik: “Ez a mi csapatunk?” Nos, úgy néz ki, hogy Bódog Tamás érkeztével valóban egy nagy csapat van kialakulóban a DVTK-nál, a listavezető Budapest Honvéd elleni sikert pedig alaposan megünnepelték a piros-fehér fanatikusok. Nézze meg a felvételeket a Diósgyőri VTK vs. Budapest Honvéd mérkőzésről!