MKC U23, ÓKC: Az egyik fejfájást okozna, a másik végre otthon

Akt.:
MKC U23, ÓKC: Az egyik fejfájást okozna, a másik végre otthon
Mezőkövesd, Ózd – Az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata három idegenbeli mérkőzést követően, egy hónap szünet után játszik ismét hazai körülmények között bajnoki mérkőzést. Az ózdiak a bajnokság 22. fordulójában az Orosházi FKSE U23-as csapatát fogadják szombaton 18 órától. Ugyanebben az időpontban a Mezőkövesdi KC U23-as gárdája Lajosmizsén szerepel az NB I/B-s sorozatban.

Ózdi KC – Orosházi FKSE U23 (szombat, 18.00)

Szakál György, az Ózdi KC edzője:

„A három idegenbeli mérkőzés után igyekeztünk a kéthetes bajnoki szünetet a lehető leghatékonyabban kihasználni. Elsősorban a gyorsasági állóképességet fejlesztettük a játékosoknál, valamint a fennálló sérülések miatt új posztokon próbáltunk ki néhány embert. Az orosházi fiatalokkal szemben van törleszteni valónk, hiszen ősszel az alföldi városban legyőzték a tartalékos csapatunkat. Most is egy rohanós, tempós mérkőzésre van kilátás, de nagyon oda kell figyelnünk a jó képességű átlövőikre is. Ettől függetlenül hazai pályán nem lehet más célunk, mint a két pont megszerzése. A bajnokság hajrájában ugyanis azok a mérkőzések következnek, amelyeket sikerrel kell vegyünk, hogy a terveinket megvalósítsuk.”


Primavera Mizse KC – Mezőkövesdi KC U23 (szombat, 18.00)

Molnár Ferenc, a Mezőkövesdi KC U23 edzője:

„Két játékosunk felépült a sérüléséből, így egy kicsivel bővebb kerettel vágunk neki a lajosmizsei mérkőzésnek. Ettől függetlenül ugyanúgy a fiatal, junior korú játékosok alkotják majd a keretünket, akikkel igyekszünk megnehezíteni a remek játékerőt képviselő Lajosmizse dolgát. Nem számítok hatalmas meglepetésre, ám nagyon szeretnénk jó meccset játszani, és a srácokkal megmutatni, hogy közeledtünk az NB I/B színvonalához. Egy jó, szoros eredmény eléréséhez megfontolt játékra lesz szükségünk. A jól felépített és pontosan befejezett támadások mellett, agresszív védekezés és kiemelkedő kapusteljesítményre is szükségünk lesz. Remélem, hogy egy kis fejfájást azért okozunk majd a hazaiaknak.”

ÉM-ME
Sporthírek