Friss hírek

2009.02.14. 19:58

LABDARÚGÁS: 95 millió euró Ronaldo ára?

<p>A Real Madridnak 95 millió eurót kell fizetnie, ha nyáron meg akarja venni a Manchester United portugál csatárát, Cristiano Ronaldót - értesült a spanyol média. Az AS című sportnapilap úgy tudja, hogy a játékos ügynöke, Jorge Mendes illetve a Manchester vezetői tárgyalóasztalhoz ültek, és ebben az összegben állapodtak meg. Bár Ronaldo és a klub is azt állítja, hogy a szélső nem megy sehová, de a lapok szerint van egy titkos megállapodás a Real és a United között.</p>

Az állítólagos alkut még Ramon Calderon kötötte az angolokkal, ám az elnöknek távoznia kellett, miután kiderült: csalt az egyik közgyűlésen. A nyáron így már egy új vezetőnek kell tárgyalnia a "vörös ördögök" elöljáróival.

A spanyol újságok értesülései szerint a madridiak már kölcsönt is felvettek a nyári átigazolásra, de ezt tagadták a klubnál.

Információk szerint Ronaldo a Manchester vezetőedzőjével, Sir Alex Fergusonnal is megállapodott abban, hogy a nyáron elhagyhatja a csapatot, így a királyi gárda végre hozzájuthat "álmai játékosához".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!