Mitől zöld a Cinefest?

Mitől zöld a Cinefest?
Egyre több látogatónk van a CinesFesten, így aztán nem véletlen, hogy fontos a környezet, a zöld tudatosság, a szelektív hulladékgyűjtés is számunkra” – jelentette ki Madaras Péter, a CineFest programigazgatója.

Nagyon jó a kapcsolatunk a zöld akció egyesületekkel, így ezt kiaknázva mi is a környezettudatosságra, a tömegközlekedés, a telekocsi, és kerékpár használatára igyekszünk felhívni minden látogatónk, de elsősorban a fiatalok figyelmét” – mondta Madaras Péter. “Ugyanis ha vannak például a szelektívgyűjtésre lehetőségek, akkor működik a dolog a fiatalonál is. Fontos, hogy nekünk szervezőknek nagyon oda kell figyelnünk erre. Ugyanakkor a CineFesttel párhuzamosan zajlik a mobilitás hete is, így arra is megpróbáljuk ráirányítani a figyelmet.

(JLI)0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s