Mit vár a 2016-os évtől? – Egri Zsuzsa

Akt.:
Egri Zsuzsa, a Factory Aréna tulajdonosa
Egri Zsuzsa, a Factory Aréna tulajdonosa
Miskolc – “Amit leginkább szeretnék jövőre, hogy a gyerekeket ne érje baleset nálunk, épen, egészségesen sportoljanak pont, mint az idén” – mondta Egri Zsuzsa, a Factory Aréna tulajdonosa.

És azt is szeretném, hogy 2016-ban ne ázzunk be, mert az idén, sajnos, a nagy esőzések miatt szétázott a Factory tetőszerkezete, és egy darabig nem is tudtak hozzánk jönni a gyerekek.

De jövőre szeretnénk fejleszteni is az aréna területét, reméljük, ehhez meglesznek a lehetőségeink. Vagy pályázat formájában, vagy esetleg egy befektető lát majd lehetőséget abban, amit csinálunk, és szeretne támogatni minket. Hiszen fontos, hogy a fiatalok sportoljanak, vagy akár extrém sportoljanak. Ezáltal egészségesebbek, fittebbek lesznek.

Az általunk szervezett Fac­tory fesztivált is meg kell említenem, amikor a jövő évi kívánságaimról van szó. Szeretnénk, ha 2016-ban a legnépszerűbb fellépők közül válogathatnánk, ez ugyanis azt jelenti, továbbra is igény van erre a rendezvényre. Már most is népszerűek voltak programjaink, de jövőre még jobbat akarunk szervezni, még nevesebb előadókkal, fellépőkkel. Összegezve is jövő évi elvárásainkat: egészséges ifjúság, sok sport, sok lehetőség…

ÉM
hirdetés


hirdet�s