BOON - Sport - NB III.

2018.04.29. 19:48

„Büszke vagyok a srácokra”

Miskolc, Tiszaújváros - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 25. fordulójában két megyei csapatunk játszott vasárnap.

Miskolc, Tiszaújváros - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 25. fordulójában két megyei csapatunk játszott vasárnap.

Termálfürdő Tiszaújváros – Gyöngyösi AK 1-1 (0-0)

Tiszaújváros, 300 néző. V.: Káprály.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Nagy P., Faggyas, Bussy, Kovács, Hussein (Pap), Orosz, Illés (Dajka), Márton, Balogh (Turcsik), Molnár M. Edző: Gerliczki Máté.

Gyöngyös: Halasi – Földi, Csornij, Pilinyi (Ivony), Molnár E. (Szilágyi), Tatár (Bartha), Petrezselyem, Tarnai, Niedermüller, Gergely, Ficzere. Szakmai igazgató: Csank János.

G.: Faggyas, ill. Csornij. Jók: Bussy, Tóth Cs., Márton, ill. Csornij, Ficzere, Niedermüller, Bartha, Petrezselyem.

Gerliczki Máté: – Hazai pályán ismét nem játszottunk jól, ezért nem is érdemeltünk győzelmet. Nagyon mérges vagyok, mivel az utóbbi idők jó eredményei miatt sokkal többen voltak kíváncsiak ránk, de nem tudtuk őket kiszolgálni.

Csank János: – Értékes egy pontot szereztünk. Sok ziccert dolgoztunk ki, helyenként túljátszottuk a hazaiakat de sajnos ezeket a lehetőségeket nem váltottuk gólra így reális a döntetlen.


Monori SE – Diósgyőri VTK tartalék 2-0 (1-0)

Monor, 150 néző. V.: Szommer.

Monor: Bozsó – Barthel, Villányi (Karacs), Mundi, Berki (Bonifert), Pintér, Hunya, Májer, Tóth B. (Haragos), Sági, Tóth Á. Edző: Horváth Dávid.

DVTK tartalék: Bukrán – Bárdos, Ivánka, Géringer L., Korbély (Fazekas), Molnár M., Szabó II B., Szabó I B., Orosz (Vitelki), Jambrich (Géringer T.), Tucsa. Edző: Földvári Tibor.

G.: Tóth Á. (2). Kiállítva: Szabó II B. Jók: az egész csapat, ill. Ivánka, Molnár, Bárdos.

Horváth Dávid: – Nem játszottunk jól, sok pontatlanság volt játékunkban, de ezt az idegesség rovására írom. De ez mellékes, hiszen a győzelem volt a célunk, hogy matematikailag is bebiztosítsuk a bajnoki címünket. Gratulálok a csapatomnak!

Földvári Tibor: – Büszke vagyok a srácokra, hogy a bajnok otthonában egy ilyen minőségű játékkal rukkoltak elő és megmutatták azt, hogy óriási potenciál van bennük a jövőt illetően. Sajnos a 60. percben történt kiállítás megpecsételte a sorsunkat, de emberhátrányban is helyt tudtunk állni. Gratulálunk a Monornak a bajnokság megnyeréséhez!

- ÉM -


[related-post post_id="3785614"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!