Mit értünk benzinkúttechnika alatt?

Mit értünk benzinkúttechnika alatt?
A Multicore Benzinkúttechnika és Szerviz több, mint 20 éves országos benzinkút szervizzel és egyéb tapasztalattal a háta mögött, napjainkban is az egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozás Magyarországon.

2002 óta a Multicore Kft. az egész ország területén forgalmazza a világ vezető benzinkúttechnikai gyártóinak termékeit, mint például: kútoszlop, tankolóautomata, tartályszintmérő, és különböző technológiai szerelvények. A vállalat célja, hogy maradéktalanul kielégítsék azokat az igényeket, amelyeket jogosan várhatnak el tőlük a benzinkúttechnikai szolgáltatásokat igénybe vevők: a jó minőséget, a piac által elismert és ezáltal ismert márkák termékeinek forgalmazását.

Mi tartozik a benzinkúttechnikához?

Azt is kérdezhetnénk, hogy pontosan mivel foglalkozik ez a cég, mert bővebb magyarázatra szolgál az a fogalom, hogy benzinkúttechnika. Ez az üzletág teljesen lefedi egy üzemagyag töltőállomáson található minden technológiai elemét, vagyis amit egy benzinkútnál használnánk, azt mind megtalálni kínálatukban:

 • Kútoszlopot és az ahhoz szükséges alkatrészeket
 • Modern fejlesztésű tankolóautomatákat
 • Tartályszintmérőket, a biztos adatszolgáltatáshoz
 • A biztonságos üzemanyag tároláshoz elengedhetetlen konténerkutakat
 • Biztonságtechnikai videófelügyeleti rendszerhez szükséges komplett videórendszereket
 • Fagyvédelemmel ellátott tárolókat, konténerkutakat, kútoszlopokat (ADBlue tárolók)
 • Lézeres tartályhitelesítési technológiához szükséges eszközöket, szoftvereket
 • Komplett, többrétegű csővezetékeket, csővezeték-rendszereket, melyeket használnak az új kutak kiépítése során
 • Komplett üzemanyagtöltő állomások teljes kivitelezését (a tervezéstől az átadásig)

Miért érdemes a Multicore benzintechnikai megoldásait választani?

Mert hosszú-hosszú évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a benzinkúttechnika terén. Országos lefedettségű szervizhálózatuk lehetőséget ad arra, hogy folyamatosan rendelkezésre álljanak Önöknek a nap 24 órájában az év 365 napján, tehát nem kell attól tartani, hogy egy nagyobb hiba napokig korlátozza a benzinkút működését.

Az ország, körülbelül 300 töltőállomásával állnak szerződésben, hogy folyamatos karbantartási, javítási munkálatokat végezzenek. Független üzemeltetők esetében időszakos vizsgálatokat látnak el, míg kisebb-nagyobb közlekedési vállalatoknál esetleg franchise partnereknél benzinkúttechnikai elemeket telepítenek és helyeznek üzembe, vagy épp tartanak karban.

A benzinkúttechnikai elemekhez járó szolgáltatások

Tartályok esetében:

 • A meglévő tartályokat időszakosan átvizsgálják, ha kell elvégzik a tisztítási folyamatot.
 • Vegyipari tartályok esetében vállalják a rendszerek bővítését, átalakítását és felmerülő hiba esetén a javításokat.
 • Használaton kívüli tartályok esetében elvégzik a technológiai rendszerek megszüntetését, a környezetvédelmi felülvizsgálatokban részt vállalunk és az esetleges kármentesítést is megcsinálják.
 • Tároló tartály hatósági hitelesítését vállalják.

Kútoszlop esetében nyújtott szolgáltatásaik:

 • Üzemanyag kiszolgáló kútoszlop hatósági hitelesítése.
 • A kútoszlopok karbantartása, javítása és teljes körű felújítása.

Szolgáltatásaik köre lefedheti a közforgalmi és az üzemi töltőállomások teljes körű tervezését, kivitelezését (beleértve a technológiai csővezetékek kiépítését is), engedélyeztetését. Ugyanígy, ha a szükség úgy hozza, akkor a tankolóautomaták telepítését is megoldják, amihez szerződésben rögzített javítási kötelezettség is kérhető. Sőt, mivel a cég több éves tapasztalattal rendelkezik, vállalják a szénhidrogén szervezéssel kapcsolatos kármentesítő rendszerek tervezését, telepítését és üzemeltetését is.

– PR cikk –

Címkék: ,