Mit csinált magával Demi Moore?

Demi Moore
Demi Moore
Férjével együtt jelent meg a színésznő egy jótékonysági gálán, ledöbbentve mindenkit külsejével.

Ha létezik a fiatalság forrása, akkor valószínűleg Demi Moore több liternyit ivott belőle. A színésznő ugyanis 47 évesen jobban néz ki, mint valaha. Ha igaz az, hogy egy idősödő férfit megfiatalít egy fiatal feleség, akkor valószínűleg ez visszafele is igaz lehet, s talán Ashton Kutcher az oka, hogy Demi nagyjából 20 évet tagadhatna le a korából. A sztárpár hétvégén egy jótékonysági esten jelent meg Ausztriában, ahol a színésznő dögös görög istennőként jelent meg egy Victoria Beckham tervezte barackszínű ruhában. Hogy ennyire jól néz ki Demi Moore az azért is meglepő, mert – ha hinni lehet állításának – jó néhány beavatkozást elvégeztek már rajta, de – az arcát soha nem kezelték. Nehéz elhinni, hogy 47 évesen egy ránc sincs az arcán és ebben nem az orvosok keze van…

“Tudod mit? Talán egy nap kés alá  fekszem és felvarratom az arcom, de még nem. Bosszantó, hogy az emberek egyfolytában azt mondják, hogy mennyi időt töltök plasztika sebszénél” – mondta legutóbb interjújában az Elle magazinnak a híresség.

Nézze meg Ön is a képeket ide kattintva >>>> 

Nos akárhogy is, elővettünk egy fotót a 23 éves Demi Moore-ról és összehasonlítottunk a jelenlegi fotójával. Azt kell mondani: Deminek a kor csak előnyére vált, az 1985-ös fotón (mai szemmel) sokkal rosszabbul néz ki.
–  MON –