Mit csinál a hét végén: Kantár Attila

Kantár Attila
Kantár Attila
Nyíregyháza – Hétvégén is munkával tölti az ideje negy részét Kantár Attilla az Arany János Általános Iskola és Gimnázium Igazgatója.

Kantár Attila az Arany János Általános Iskola és Gimnázium igazgatója nemcsak a hétköznapokat, de a hét vége nagy részét is munkával tölti rendszeresen Ez alól a mostani munkaszüneti napok sem kivételek – meséli.

Szombaton Tarpán vesznek részt a kollégákkal, az Esze Tamás életét méltató megemlékezésen. Ez a program az utazással szinte egész napjukat kitölti majd. A vasárnap– Kantár Attila szerint – a szokásos módon zajlik ezúttal is Ez azt jelenti, hogy reggel tovább pihenhet a család, és az immár hagyományos vasárnapi ebéd után – amikor végre együtt vannak mind a négyen – újra a munkáé lesz a főszerep.

Miután minden hétfő értekezlettel kezdődik az iskolában, így az intézményvezető már vasárnap délután tervezi a következő heti iskolai rendet.

A munka mellett csak ritkán akad ideje a szórakozásra, nem is beszélve a tévénézésről. Ha ez utóbbira mégis lenne csöppnyi ideje, a távkapcsolót addig nyomogatja, míg valami régi filmre nem lel. Ezek közül is elsősorban azokat a krimiket kedveli, ahol sok-sok logikával deríti ki a főhős a bűnös kilétét.

– Sipos Marianna –