Friss hírek

2009.05.04. 12:32

Vámos akció Nyíradonyban - kutya őrizte a pisztolyt

<p>A csempészett cigaretta és szeszesital mellett egy pisztolyt és lőszereket is találtak a pénzügyőrök abban az akcióban, amelyet múlt hét szerdán hajtottak végre a Hajdú-Bihar megyei Nyíradonyban. A házkutatások után egy ember ellen eljárás indult - közölte hétfőn Jánvári Regina, a Vám- és Pénzügyőrség Észak-alföldi Regionális Nyomozó Hivatalának sajtóreferense.</p>

Az ellenőrzött tanya tulajdonosa nem csak adózatlan cigarettát és szeszesitalt rejtegetett, hanem egy éles maroklőfegyvert és lőszereket is. Az erdőben elrejtett fatárolórekeszt, amiben a fegyver volt, még egy odaláncolt kutya is őrizte - mondta a Független Hírügynökségnek a sajtóreferens.

Az egymillió forint értékű szeszesitalt és cigarettát a pénzügyőrök lefoglalták, a fegyvert és a lőszereket átadták a rendőrségnek. A tanya tulajdonosa ellen eljárás indult jövedéki orgazdaság, valamint lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!