boon-sportoldal

2011.05.20. 11:43

Labdarúgó fegyelmi határozatok

<p>A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága az előző bajnoki fordulókban kiállított játékosok ügyében határozott.</p>

Váradi Richárd (Szalonna) 4, Gáll István (Kenézlő) és Nagy Lajos (Sajóvámos) 2-2, Benke András (BTE Edelény), Prokop Péter (Nyékládháza), Mózes András (Tarcal), Kalász Attila (Felsőzsolca), Varga Dávid (Aszaló), Kovács Zoltán (Nekézseny), Kamarási Csaba (Bodrogkisfalud), Balogh Norbert (Sajósenye), Körtvélyesi László (Sajóvámos) és Béres Roland (Bogács) 1-1 mérkőzésen nem léphet pályára, míg Setét Zsoltot (Alsóberecki) 2011. szeptember 30-ig tiltották el.

Egyéb fegyelmi határozatok
Dányi Gyulát, a Sajókaza ifjúsági csapatának edzőjét 2011. június 6-ig, Szatmári Zoltánt, a BTE Edelény ifjúsági csapatának edzőjét 2011. május 30-ig tiltották el a kispadtól és a labdarúgással kapcsolatos mindennemű tevékenységtől.
A Bükkábrány rendezési hiányosság miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült.
Az Alsóvadász felnőtt csapatában a Nekézseny – Alsóvadász (2-1) találkozón jogosulatlanul – 5 sárga lappal – szerepelt Siroki Béla, ezért a sportszervezettől 1 büntetőpont levontak.
Iván István, a Vatta rendezője írásbeli megrovásban részesült.
A Bükkszentlászló felnőtt csapatától második létszámhiányos kiállás miatt 1 büntetőpont levontak.
A Tiszakarád, és a Nekézseny U19-es csapatai létszámhiányos kiállás miatt írásbeli figyelmeztetésben részesültek.
A vendégek hibájából elmaradt a Sajószentpéter – Bükkszentlászló U19-es találkozóval kapcsolatban a győzelemért járó 3 bajnoki pontot, 3-0-s gólkülönbséggel a Sajószentpéter csapata kapta meg, a Bükkszentlászló első ki nem állás miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!