Miskolcon nyitott új gyülekezetet az Üdvhadsereg

Miskolc – Az indulás óta segítik munkájukkal a helyi nagycsaládosokat és a szegénységben élőket.

Élelmiszer- és ruhaadományok osztása, nagycsaládosok és időskorúak segítése, hátrányos helyzetű gyermekek számára szervezett játszóház, családi nap, romamisszió és lelki tanácsadás. Egyebek mellett ezeket a támogató tevékenységeket végzi 2013 évi zászlóbontás óta az Üdvhadsereg Szabadegyház Miskolcon és környékén.

Önerőből finanszírozzák

Az indulás óta segítik munkájukkal a helyi nagycsaládosokat és a szegénységben élőket. Élelmiszerrel, ruha adományokkal és lelki vezetéssel állnak melléjük. A gyülekezet gondoskodik a börtönben lévőkről is, és rendszeresen szerveznek ingyenes ifjúsági programokat, különös tekintettel a zenei táborokra.

2014 decembere óta új helyen végzik tevékenységüket, mert a korábban bérelt ház kicsinek bizonyult. Programjaikat önerőből finanszírozzák, amelyek a lakosság számára térítésmentek, bárki számára hozzáférhetőek.

Szabadtéri istentisztelet

Az Üdvhadsereg Szabadegyház szombaton ünnepélyes körülmények között új gyülekezet nyitott Miskolcon, hogy továbbra is támogassa a környékbeli szegénységben élőket, és lelki vezetést nyújtson minden lakosnak. A nyitás alkalmából szabadtéri istentiszteletet tartottak a miskolci Centrum Áruház előtti téren.

Az ünnepélyen részt vett Bernhard Wittwer őrnagy, Paone Massimo parancsnok, Cséki Győző és Cséki Marika kapitányok.

– ÉM-SZB –
hirdetés


hirdet�s