Helyi közélet

2015.07.08. 16:09

„Akciós medve”: humor és vacsora egyben

Miskolc - Újra DumaKlub a City Hotelben! Ezúttal „Akciós medve” címmel a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter közös estjén szórakozhatnak a műfaj iránt érdeklődők.

Miskolc - Újra DumaKlub a City Hotelben! Ezúttal „Akciós medve” címmel a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter közös estjén szórakozhatnak a műfaj iránt érdeklődők.

Az előadásban „hülye turisták” örökbe fogadnak egy medvét, megtudjuk, hogyan kell kezelni vállalaton belül a konfliktusokat, kiderül, kicsoda a világ activity bajnoka, valamint szinte kialakul egy gruppenszex. Két óra humor – amit jobb látni, mint beszélni róla. Az előadás végén kisorsolásra kerül egy barnamedve.

Valami közös

„Régóta szerettünk volna mi hárman valami közöset csinálni, de mivel mindhárman srácok vagyunk, ezért a lehetőségeink viszonylag kötöttek voltak. Szerencsére maradt a humor” – ismertette Bálint Ferenc, a Szomszédnéni Produkciós Iroda humoristája az „Akciós medve” új estjük megszületésének az ötletét.

Minden szerep, plusz kard

Tóth Szabolcs pontosított: „Felméri Péterrel 2005-ben találkoztunk először, amikor jelentkezett az általunk szervezett III. Erdélyi Humorfesztiválra, ahol egymaga előadta a Csillagok háborúját, ahol minden szereplőt ő alakított. A produkciója alatt olyan is előfordult, hogy saját magával kardozott. Már akkor kiderült számomra, hogy ez az ember nem normális”.

A Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda műsora július 10-én este fél kilenctől lesz látható-hallható a City Hotelben, ahova 19 órára kell érkezni, ugyanis a belépők ára tartalmazza a vacsora árát is. A vacsora fél nyolckor veszi kezdetét. A jegyek elővételben a City Hotel recepcióján kaphatók.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában