Miskolcon fogták el a 23 éves körözött férfit

Miskolcon fogták el a 23 éves körözött férfit
Encs, Miskolc, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. szeptember 14-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a Szerencsi Rendőrkapitányság két, míg az Encsi Rendőrkapitányság egy fővel szemben indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a sátoraljaújhelyi és az encsi rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fentieken túlmenően a miskolci rendőrök egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. S. Zoltán 23 éves tápiószecsői lakos ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki korábban elfogatóparancsot.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halállal és egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés
hirdet�s