Miskolcon, Barcikán és Ózdon is körözötteket fogtak

Miskolcon, Barcikán és Ózdon is körözötteket fogtak
Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Szerencs, Szirmabesenyő, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 28-án történt rendőrségi eseményeiből.


A megye rendőri szervei 2015. szeptember 28-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság P. Ferenc 51 éves szirmabesenyői lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 12 óra 25 perckor megjelent egy szirmabesenyői családi házban, annak ellenére, hogy attól korábban a Miskolci Rendőrkapitányság ideiglenes megelőző távoltartását rendelte el. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A szerencsi rendőrök további egy fővel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci és kazincbarcikai egyenruhások további egy, míg az ózdi rendőrök három elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

A tiszaújvárosi és az ózdi járőrök egy, illetve két férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-
hirdetés


hirdet�s