Miskolcon a Magyar Nemzeti Cirkusz

Magyar Nemzeti Cirkusz
Magyar Nemzeti Cirkusz
Miskolc – Szerda esti premier: a Richter József vezette Magyar Nemzeti Cirkusz bemutatta Miskolcon új műsorát. Benne világszámokkal. A búcsúelőadás(ok) napja április 1-je.&nbsp&nbspMiskolcon a Magyar Nemzeti Cirkusz 2007.03.21. video

Richter József ismét nagyszerű műsorral rukkolt ki: több világszám gazdagítja a nívós, több, mint kétórás előadást, amelynek ma volt a miskolci premierje.
A Magyar Nemzeti Cirkusz sátra a diósgyőri stadion mellett áll, az előadások hétköznapokon este 6 órakor, szombaton és vasárnap 3-kor és 6-kor, az utolsó napon, április 1-jén 11-kor és délután 3-kor kezdődnek. (A szerda esti kivétel: 7 órakor kezdődik.)

 „Őrült” motorosok

A műsor egyik szenzációja Európa legnagyobb kutyarevüje. A kedves és okos ebek fegyelmezett serege Paulo és Giusi irányításával ejti ámulatba vagy éppen nevetteti meg a nézőket. (A fellépő kutyák fajtáinak felsorolásától hely hiányában eltekintünk.)
Richter Flórián holland frízeinek és arab telivéreinek szabadidomítása a cirkuszművészet egyik kimagasló teljesítménye, nagyszerű látvány. És jön a következő nemzedék: Flórián és Edit Richter nagyobbik gyermeke, a hat éves Kevin, aki pónikat vezet elő.
A portugál Cardinali zenebohóc-csoport és az említett Paulo és Giusi mellett más külföldi szereplői is vannak a műsornak. Az olasz Christian Folco pantomimbohóc nemcsak megnevetteti, hanem játékába be is vonja a közönséget. Brazil csoport a glóbuszban „őrülten” motorozó fiataloké.

Repülő Mátrix

Lenyűgöző Edit Richter kézegyensúlyozó száma a kupolában, a csilláron. Feledhetetlen a Monte Carlo-i cirkuszfesztivál nagydíjas lovasakrobata-csoportjának (vezetőjük Richter Flórián) lendületes műsorszáma. Különleges produkció a Mátrix csoporté: repülés a kupolában, a lengő hintán – és a lengő hintáról. Flórián és Robert Stipka holland frízekkel mutatja be az idomítás magasiskoláját. És persze fellép Sandra, az elefánt, sokak régi jó ismerőse.
A fűtött sátorban – ahogy azt megszokhattuk Richetérknék – tíztagú zenekar játszik, most először néhány szám erejéig énekesnő – Krisztina – is szerepet kap a műsorban.