Miskolci Vásáry Tamás ösztöndíjas

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és a Vásáry Tamás Ösztöndíjak idei kitüntettejei, zenei kategóriában Sveda Brigitta, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem klasszikus zongora szakos hallgatója (k), az önkéntes kategóriában Szajkó Cintia, a Miskolci Görögkatolikus Cigány Szakkollégium hallgatója (j2) az Emberi Erőforrások Minisztériumában 2016. június 13-án.
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és a Vásáry Tamás Ösztöndíjak idei kitüntettejei, zenei kategóriában Sveda Brigitta, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem klasszikus zongora szakos hallgatója (k), az önkéntes kategóriában Szajkó Cintia, a Miskolci Görögkatolikus Cigány Szakkollégium hallgatója (j2) az Emberi Erőforrások Minisztériumában 2016. június 13-án. - © Fotó: MTI Fotó: Bruzák Noémi
Miskolc – Zenei kategóriában Sveda Brigitta, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója, az önkéntes kategóriában Szajkó Cintia, a Miskolci Görögkatolikus Cigány Szakkollégium hallgatója kapta a díjat, melyet Balog Zoltán miniszter adott át.