Miskolci Szimfonikus Zenekar: „Beavatás”, zenei ritkaságokkal

A következő évad fellépői
A következő évad fellépői
Miskolc – Dobok és gitárszóló – különleges bérletet kínálnak a miskolci szimfonikusok.

A zene sokszínűségét igyekszik bemutatni kisebb, 4 koncertes sorozatában a Miskolci Szimfonikus Zenekar. A Hangforrás nevet viselő bérlet valódi „ínyenc” válogatás, amelyben különleges zeneművek kapnak helyet, tudtuk meg Handa Esztertől, a zenekar kommunikációs menedzserétől.

Hozzátette: igazi zenei ritkaságokat hallhatnak azok, akik a miskolci szimfonikusok Hangforrás bérletét választják. A 4 koncertes sorozat „beavatás” azok számára, akik eddig még nem váltottak hangversenybérletet, de szeretnének belekóstolni a komolyzenébe.

Újabb és újabb

A műsorkínálat tartalmában, közreműködőiben és összeállításában is egyaránt kivételes: lesz benne görög és japán mű, angol és ciprusi karmester, nagyszerű hangszeres szólisták, gyermek- és felnőtt­kórus, gitárra, ütőhangszerekre és zongorára épülő darabok.

Emellett persze a zenekar újabb és újabb oldala mutatkozik majd meg koncertről koncertre. A bérletet színesíti még, hogy tartalmaz egy válaszható kamarakoncertet is a Zenepalotában.

Megkedveljék

A koncertsorozat célja, hogy azok is megkedveljék a hangversenyek miliőjét, akik eddig idegenkedtek a komolyzenétől, netán egyáltalán nem jártak még szimfonikus zenei koncerten.

ÉM​
hirdetés


hirdet�s