Miskolci Vénusz: kupával indulnak neki 2018-nak

Miskolc - Több sikert érnének el az első négy helyezett ellen.

Miskolc - Több sikert érnének el az első négy helyezett ellen.

Elkezdte az új évet a Miskolci Vénusz NB I-es női futsalcsapata is. A 2012-es bajnok jelenleg az 5. helyen áll a táblázaton, a Hajdúböszörmény, a Szekszárd, a Tolna és az Astra Kiskunfél­egyháza mögött.

– A folytatásban az lesz a cél, hogy még jobban közelebb kerüljünk az első négy helyezetthez – mondta lapunknak Uray Attila edző. – Ellenük több győzelmet szeretnénk szerezni, mint eddig, s úgy gondolom, hogy a lányok képesek is erre.

Nagyobb erősítést

A téli holtszezonban nem változott, és már nem is változik a Vénusz kerete, ugyanazokkal a játékosokkal folytatják a pontvadászatot, mint akikkel elkezdték.

– A fiatalok beépítése folyamatosan zajlott az ősszel, s ezek a 15-16 esztendős lányok teljes jogú NB I-es játékossá váltak. Bízunk benne, hogy az elkövetkezendőkben még nagyobb erősítést fognak jelenteni – bizakodott Uray Attila.

A Vénusz a bajnokságot január 20-án folytatja, ám előtte Magyar Kupa-találkozó vár a hölgyekre: a 4 közé jutásért zajló párharc első felvonását január 14-én, vasárnap 18.30-tól a városi sportcsarnokban vívják a Ricsilla Futsal ellen, míg a visszavágóra február 11-én 15 órától kerül sor Répce­lakon.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!