Miskolci Sörfesztivál

Akt.:
Miskolci Sörfesztivál
Miskolci Sörfesztivál
Miskolc, Népkert, 2013. szeptember 5-8. Hétvégén Miskolc lesz a sör fővárosa, hiszen csütörtökön kezdődik Magyarország legnagyobb sörös rendezvénye, a Miskolci Sörfesztivál.

sörfeszt logo

 

Tavaly 70.000 látogató ment el a fesztiválra és 100.000 liter sör fogyott. A szervezők ezeket a számokat szeretnék túlszárnyalni, és erre minden esély meg van, hiszen idén már hatszor annyi jegyet vásároltak meg az érdeklődők elővételben, mint tavaly.

program_logo

A Miskolci Sörfesztiválon az Első Emelet, a Carbonfools, Fenyő Miklós, a Hooligans, a Punnany Massif, az Edda Művek, Caramel, az Irigy Hónaljmirigy, Kasza Tibi is koncertet ad a négy nap alatt, a 90-es évek retro korszakát külföldi sztárok hozzák el, és a Borsodi, valamint különböző kézműves sörfőzdék termékeit kóstolhatják végig a sörfesztiválra ellátogatók.


miskolci-sorfesztival-2013-programok-fellepok

A Miskolci Sörfesztivál előre meghirdetett programjában a sajtóban nemrég megjelent hírek ellenére nem lesz változás, a szeptember 5-8. között megrendezésre kerülő fesztiválon a magyar fellépők mellett biztosan fellép DJ Bobo, a Rednex és Haddaway is.

Részletes program: www.facebook.com/miskolcisorfesztival és www.sorfesztivalmiskolc.hu

További információk:

Szondy Réka
sajtófőnök
reka.szondy@sonherber.hu
06 30 27 97 594További hírek a boon kategóriából

Sporthírek