Miskolci parkolóbérlet: hol? meddig?

Akt.:
Illusztráció - Miskolci parkolóbérlet: hol? meddig?
Illusztráció - Miskolci parkolóbérlet: hol? meddig?
Miskolc – Már javában megvásárolhatóak a parkolóbérletek a 2018-as évre a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. parkolási szervezeti egységének ügyfélszolgálatán.

A Széchenyi utca 20. szám alatti irodában (a Miskolci Nemzeti Színházzal szemben) hétfőtől péntekig reggel 8-tól délután 4-ig várják a vásárolni szándékozókat. Szerdán délután 6-ig, szombaton 8. és 12. között vannak nyitva. (Vasárnap zárva tart az iroda.)

Január 10-ig további három helyszínen várja ügyfeleit a társaság: a városgazdák központi telephelyén (Győri kapu 48–50.), valamint az Európa téri és a Patak utcai mélygarázsokban.

Január 10-e és 19-e között ez utóbbi helyeken már nem, csak a Széchenyi utcán váltható éves bérlet – derül ki a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. honlapjáról.

ÉM


Van, ahol januártól már fizetni kell a parkolásért (Illusztráció)
Miskolc - Január elsejétől több parkoló is fizetőssé vált a közelben lakók kérésére. Módosította a parkolás szabályairól szóló rendeletet néhány pontban a miskolci közgyűlés még novemberben, a változások január elsejétől léptek életbe. Pontosították például a kedvezményes lakossági bérletre vonat...