Miskolci örömünnep, újra

A tavalyi rendezvényen
A tavalyi rendezvényen - © Fotó: Magánarchívum
Miskolc – Az egészséges életmódot népszerűsíti a program, amelyet másodszor rendeznek meg Miskolcon.

Második alkalommal rendezik meg a Miskolci Öröm­ünnepet. A program július 8-án (szombaton) lesz a Gárdonyi Géza Művelődési Ház parkjában. Az ország első „örömünnepét” egyébként Veszprémben rendezték meg 2014 nyarán. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott 2016-ban elsőként Miskolc városa. A rendezvény tavalyi sikerére alapozva döntöttek úgy a szervezők, hogy az idén ismét megrendezik a Miskolci Örömünnepet gazdag programkínálattal, hatalmas nagy civil összefogással.

„A Miskolci Örömünnep hiánypótló fesztivál a környéken, ahol az egészségtudatos családok hasznosan tölthetnek együtt egy örömteli napot”: így ajánlják az eseményt a szervezők. Remélik, hogy minden korosztály megtalálja a kedvére való tevékenységeket.

Mi is az az Örömünnep?

Egy nagy-nagy „Örömnap” megélése, fogalmaznak. A kínálatból: egészséges életmódot hirdető előadások, gyógytechnikák és mozgásformák bemutatása, illetve kipróbálása, koncertek, verselés, alkotás, játékok kicsiknek és nagyoknak, baba-mama sátor, jin-jang sátor, vásárfiák az egészség-, és környezettudatosság jegyében.

ÉM