Miskolci jégkorongozók: Garázdaság gyanúja miatt folyik az eljárás

Miskolci jégkorongozók: Garázdaság gyanúja miatt folyik az eljárás
Miskolc – Amint arról már beszámoltunk, szombaton este – a DVTK Jegesmedvék jégkorong-csapatának alapszakaszbeli utolsó Mol ligás találkozója után, a Fehérvár AV 19 ellen hosszabbításban 4-3-ra megnyert meccset követően – az egyik miskolci vendéglátóhelyen a klub néhány jégkorongozója konfliktusba keveredett más, ott szórakozó vendégekkel, és ebből rendőrségi ügy lett.

– A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság vétsége elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen elkövetőkkel szemben – közölte Dobi Tamás százados, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, majd hozzátette: – A hatóság az ügy jelenlegi szakaszában adatokat, információkat gyűjt és tanúkat hallgat meg.

Az Észak-Magyarország információi szerint a konfliktus tettlegességbe torkollott a vasárnapra virradó éjszaka, és ennek során a sportolókkal szembeni csoport egyik tagja 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Utóbbi személy kórházi ellátása során az egészségügyi dolgozók – a vonatkozó jogszabályra való tekintettel – hivatalból értesítették az esetről, a sérülésről a rendőrséget, akik ezt követően kezdtek nyomozásba. Úgy tudjuk, hogy az információgyűjtés során a DVTK Jegesmedvék tagjai közül többeknek kellett meghallgatásra menniük a rendőrségre.

ÉM


Jégkorongozók vs. szurkolók incidens Miskolcon – Folyik a vizsgálat

Miskolc – „A DVTK mindig egyformán büszke lehetett sportolóira és szurkolóira, éppen ezért különösen fájóak minden diósgyőri számára a jégkorongozóink és drukkereink konfliktusáról szóló hírek. Klubunkhoz egymásnak ellentmondó információk jutottak el a szombatról vasárnapra virradó éjszaka az egyik miskolci szórakozóhelyen történtekről.” A DVTK Jegesmedvék közleménye.

Jégkorongozók vs. szurkolók incidens Miskolcon

Miskolc – Egy szombat esti DVTK szurkoló-játékos incidensről számolt be az Ultras Diósgyőr Facebook oldalán egy jelen lévő diósgyőri drukker.
Sporthírek


hirdetés


hirdet�s