Miskolci Jegesmedvék: Bulival zárul az “aranyszezon”

Miskolci Jegesmedvék: Bulival zárul az “aranyszezon”
Miskolc – A Miskolci Jegesmedvék vasárnap délután vidám programmal zárják fennállásuk legsikeresebb szezonját.

Vasárnap délután 4 órakor kezdődik a Miskolci Jegesmedvék szezonzáró bulija az immár fedett kettes jégpályán, amelyre a belépés ingyenes. Ahogy a szurkolók azt az elmúlt években megszokhatták, számtalan érdekes program várja majd a szurkolókat. Lesznek közös játékok a MOL Liga győztes csapat tagjaival, akik itt vehetik át a magyar bajnoki címért járó aranyérmeket. Ez a sikeres idény alkalmat ad arra, hogy a klub felidézze a múltat. Azt a korszakot, amikor sikerből kevesebb, nehézségből viszont annál több volt, ám az akkori játékosok és vezetők mégsem csüggedtek, hanem szenvedélyesen küzdöttek tovább az elismerésekért. A programot egy remélhetőleg jó hangulatú, házibulis koncert zárja, a tervek szerint különleges vendégfellépőkkel. Kisorsoljuk a Szinvapark játék nyertesét, gazdára talál az Inter GSM által felajánlott Samsung Galaxy S4-es telefon, és különleges szoboravatásra is sor kerül.

A klub a Jegesmedve büfé és a Húscentrum támogatásával szeretné vendégül látni mindazokat a szurkolókat, akik a biztatásukkal segítették a csapatot. Korábban felhívtuk arra a figyelmet, hogy mindenki tegye el a döntőre szóló jegyét, bérletét, és ez most nyeri el az értelmét. Akik ugyanis bemutatják ezeket a belépőket, bérleteket – illetve a pénteki bajnokavatón, a büfében kapott kuponokat – azok egy finom egytál ételt kapnak majd, nehogy véletlenül éhen maradjanak. Természetesen nyitva lesz a büfé is, így mindenki vásárolhat majd innivalót magának.

A szezonzáróra meglepetéssel készül kiemelt támogatónk, a Borsodi is. Ők egy olyan ajándékkal lepik meg a buliba érkező szurkolókat, amelynek egészen biztosan nagyon fognak örülni.Sporthírek