Miskolci játékosok a Nyered, ha meredben

Miskolci játékosok a Nyered, ha meredben
Miskolc – A Nyered, ha mered ma esti adásában a stáb Miskolcra utazott, hogy a Riczu csapatot játékba hozza. Ám ez a kvízjáték nagy kockázatot rejt magában: ha ugyanis nem sikerül elegendő helyes választ adni a lakásba vagy éppen munkahelyre betoppanó műsorvezető, Kovács Áron kérdéseire, akkor nem csak az új tárgyat bukják, hanem azt is, amit lecseréltek volna.

Sokat szolgált hűtő, szebb napokat látott turmixgép, már nem elég lapos tévé – itt az alakalom, hogy végre lecseréljék őket. Most a VIASAT3 új, utazó kvízjátékában csak pár kérdés választja el a játékosokat a modern készülékek megnyerésétől.

A miskolciak házát rottweilerek őrizték, már az is eredménynek számított, hogy a stáb egyáltalán bejutott a portára. Kovács Áron persze itt is feltalálta magát, és rövid időn belül már a házigazdák kislányával trambulinozott a kertben. Persze Riczuéknál is akadt mit újra, jobbra, nagyobbra cserélni a háztartásban, már csak az a kérdés, hogy kedvez-e nekik a szerencse ma este hatkor, vagy esetleg bővítik azok körét, akik sajnos elvesztették a felajánlott tétet?