Miskolci Gráciák: egészségnap után

Felsővadász – Többféle vizsgálatot végeztek a település lakóinak.

A Miskolci Gráciák egyesülete ebben az évben kiemelt célként kezeli az egészségügy helyzetét, ezért ennek kapcsán több rendezvényt is szervezünk – mondta az Észak-Magyarországnak dr. Szentesiné dr. Sallai Zsuzsanna a Miskolci Gráciák részéről.

Még többet szeretnének

Megtudtuk azt is, hogy ennek kapcsán márciusban volt egy konferencia, amely „Az első ezer nap a kismamák és az újszülöttek életében” címmel került megrendezésre, míg a második ilyen rendezvényükön egy hátrányos helyzetű települést kerestek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Felsővadászra esett a Miskolci Gráciák választása, ahová egészségnapot szerveztek nemrégiben, aminek keretén belül hasi ultrahangszűrést, állapotfelmérést, légzésfunkciós vizsgálatot és tüdőszűrő vizsgálatot végeztek a település lakosai részére, együttműködve a háziorvossal és neki átadva a szűrés eredményeit.

Dr. Szentesiné dr. Sallai Zsuzsanna elárulta, hogy idén még szeretnének további hasonló programokat szervezni a Miskolci Gráciák.

ÉM-JLI0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s