Újabb szülést vezettek le a mentősök Borsodban

Akt.:
Újabb szülést vezettek le a mentősök - illusztráció
Újabb szülést vezettek le a mentősök - illusztráció - © Fotó: Facebook / Országos Mentőszolgálat
Miskolc – Ezúttal már a mentőautóig sem jutottak el, otthon jött világra a baba.

Pénteken számoltunk be egy olyan esetről, amikor a mentőautóban segítették világra a mentőszolgálat munkatársai a kisbabát. A hétvégén újra számot kellett adniuk ebbéli tudásukról. Mint megtudtuk szülési fájdalmakhoz riasztották az egyik egységet, akik amikor a helyszínre értek látták, hogy már nem mozdítható a kismama, elindult a szülés. Így az anyuka otthonában segítették világra a babát, aki anyukájával együtt jó egészségnek örvend.

A hétvégén egyébként több, mint háromszáz riasztása, és segítségnyújtása volt megyénk mentőseinek.

ÉM-HI


Mentőben szült egy édesanya - illusztráció
Borsod-Abaúj-Zemplén - Nem értek be a kórházba a mentők azzal az édesanyával, akinél terhessége 38. hetében beindult a szülés. Az encsi mentőszolgálat munkatársai csütörtökön indultak el vele a kórházba, de útközben félre kellett állniuk, mert beindult a szülés. A mentőorvos sikeresen levezette ...

Tiltott prostitúció miatt is intézkedtek a borsodi rendőrök - illusztráció
Borsod-Abaúj-Zemplén - Az ózdi zsaruk két körözött személyt is fogtak, de máshol is mozgalmas volt a hétvége. A megye rendőri szervei január 21-én három főt tulajdon elleni szabálysértés, míg további egy-egy személyt tiltott prostitúció, illetve az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak ...Miskolc.
BOON.HU


hirdetés