Új vezetők a Holcim Holcim Hungária Zrt.-nél

By Szalghari Helga
Akt.:
Új vezetők a Holcim Holcim Hungária Zrt.-nél
Budapest,  (MTI) – Új vezetőket nevezett ki a Holcim Hungária Zrt. három terület élére, ugyanakkor a lábatlani cementgyár működési engedélyét 2016-ig a szakhatóság meghosszabbította – tájékoztatta a társaság kommunikációs partnere az MTI-t szerdán.

Új vezetője van a hejőcsabai cementgyárnak, a vállalat értékesítési és marketing részlegének, valamint új igazgató irányítja a beton- és kavics-termelést – tartalmazza a közlemény, amely megemlíti: mindhárom újonnan kinevezett szakember jelentős tapasztalattal rendelkezik a saját területén, és hosszú évek óta a Holcim alkalmazásában áll. 

 A hejőcsabai gyár vezetésével Balatoni Istvánt bízták meg, az értékesítési és marketing részleg vezetését Magera Ottó vette át, míg a csaknem 20 éve a Holcimnál és jogelődjeinél dolgozó Soós Sándor tölti be a beton és kavics termelési igazgatói posztot.   

A Holcim a kinevezésekkel tovább kívánja erősíteni magyarországi jelenlétét, amihez az is hozzájárul, hogy a Lábatlani Cementgyár működési engedélyét 2016-ig meghosszabbították az illetékes hatóságok. Ez lehetővé teszi, hogy a különleges, a régióban kizárólag Magyarországon előállított szulfátálló cement gyártása továbbra is biztosított legyen – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. 

 A félezernél több embert foglalkoztató cementet és betont gyártó Holcim Hungária Zrt., valamint kavicskitermelő vállalata 2010-ben több mint 24 milliárd forint árbevételt ért el.

-MTI-Miskolc.
BOON.HU


hirdetés