Szépítkezés a fehér bot nemzetközi napján

Szépítkezés a fehér bot nemzetközi napján
© Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – Az Első Miskolci Lady Lions Klub önkéntesei segítettek a látás­sérülteknek.

Szemöldökszedés, és -festés, szempillafestés, bajuszszedés, arcmasszázs, fodrászat, kézmanikűr, lakkozás – mindezek azokra az idősekre és fiatalokra vártak, akik – természetesen előzetes regisztrációval – elmentek a Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete szépítkező és regeneráló klubnapjára, amelyet a fehér bot nemzetközi napja alkalmából rendeztek meg az egyesület miskolci székhelyén.

Nincs nagyobb öröm, mint látni az elégedett tekinteteket.” Bánrévi Helga

Jöttek és segítettek

A klubnap megszervezésében az Első Miskolci Lady Lions Klub önkéntesei voltak segítségre. Bánrévi Helga, a klub elnöke elmondta, hogy fodrászok, manikűrösök és masszőrök jöttek el a klubnapra, hogy segítsenek a szépítkezésben. „Szerveztünk egy amolyan kísérőrendezvényt is, amely nagy népszerűségnek örvendett” – tette hozzá.

Fotó: Bujdos Tibor Fotó: Bujdos Tibor ©

– „A rögtönzött ruhabörzére az egyesület tagjai, valamint a Lions-tagok és barátaik ajánlottak fel használt ruhákat, amelyek közül mindenki válogathatott kedvére. Büszke vagyok klubunk tagjaira, akik ismét összefogtak, hogy segítsenek és örömet szerezzenek az embereknek. Nincs annál nagyobb öröm, mint látni az elégedett tekinteteket, mosolygó arcokat…”

– ÉM-SZB –Miskolc.
BOON.HU


hirdetés