„Sima meccsnek kellett volna lennie, de feltámasztottuk az ellenfelet”

Sajóbábony VSE vs. Termálfürdő Tiszaújváros
Sajóbábony VSE vs. Termálfürdő Tiszaújváros - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 23. fordulóját rendezték vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Tállya KSE – Nyírbátori FC 0-1 (0-1)

Ibrány, 150 néző. V.: Leél-Őssy.

Tállya KSE: Tarr – Horváth B. (Szívós), Paranai, Németh D., Minczér (Turcsik), Potyka (Ondó), Nyitrai, Németh B., Lippai, Bihari, Bocsi. Edző: Uray Attila.

Nyírbátor: Vasas – Szegedi, Müller (Mácsik), Katona (Urbán), Vámos, Pálinkás, Benkő, Boros, Bagi, Fenyőfalvi, Terdik (Sárosi). Edző: Szilágyi Krisztián.

G.: Katona (11-esből). Jók: Lippai, Nyitrai, ill. Katona, Vámos, Szegedi, Fenyőfalvi, Pálinkás.

Uray Attila: – A második félidőben azt csináltuk amit szerettünk volna, de ez sajnos kevés volt a pontszerzéshez.

Szilágyi Krisztián: – Küzdelmes mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk.


Diósgyőri VTK tartalék – Füzesgyarmati SK 2-1 (1-1)

Miskolc, 50 néző. V.: Jakab.

DVTK tartalék: Bukrán – Szűcs, Zsiga (Szabó), Boros, Korbély (Varga), Farkas, Géringer L., Orosz M., Géringer T. (Valkay), Fenyőfalvi, Orosz D. Edző: Vég Csongor.

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu (Pölöskei), Kis, Achim (Styecz), Lukács, Székely, Villand, Kinczel (Vincze), Popescu, Toca, Pataki. Edző: Oláh Ferenc.

G.: Korbély (2), ill. Székely. Jók: az egész csapat, ill. Lukács, Székely, Achim, Toca.

Vég Csongor: – Jó színvonalú mérkőzést játszottunk, bár nehezen indult a labda nélküli játékunk az első félidőben. Az egész meccsre jellemző volt, hogy nagyon kiegyenlített játékot láthattak a nézők. Úgy érzem, hogy nem érdemtelenül tartottuk itthon a három pontot. A fiatal játékosainknak nagyon jó tapasztalat szerzés volt ez a bajnoki, mert egyénileg és csapatként is minőséggel találtak szembe magukat. Helyen kell kezelnünk ezt a mai és a zsinórban megvívott három győztes bajnokit is. Tettünk egy újabb fontos lépést a céljaink felé, de meg nem értünk el semmit. Természetesen gratulálok a fiúknak, mert a bajnokság egyik legjobb csapatát győzték ma le.

Boros Tibor: – Közvetlen a mérkőzés után nem tudok objektíven értékelni, mert nagyon sok kétes szituáció volt. Ettől függetlenül taktikailag nagyon magas színvonalú érett játékot mutatott a fiatal diósgyőri csapat, amiért megérdemelt a győzelmük.


Cigánd SE – Sényő-Carnifex FC 2-3 (2-2)

Cigánd, 300 néző. V.: Bálint.

Cigánd SE: Bogdan – Fodor, Kovács, Rjaskó, Baksa, Zanko, Belényesi (Chepa), Velici (Novotny), Varga, Lukác, Kelemen (Angyal). Szakmai igazgató: Szénay Péter.

Sényő: Gagyi – Klepács, Hadházi, Kristófi (Lizák), Lakatos (Ács), Phrakonkham, Fabu, Kapacina K., Barcsay, Kapacina V. (Ruska), Márton. Edző: Imrő László.

G.: Belényesi, Rjaskó, ill. Kapacina K. (2), Kristófi. Jók: Belényesi, ill. Kapacina K., Kristófi, Hadházi, Barcsay.

Szénay Péter: – Úgy készültünk a meccsre hogy aktívan fogunk támadni és ezt az első félidőben meg tudtunk valósítani: szereztünk két gólt, ám ellenfelünk kétszer is egyenlíteni tudott. A második játékrészben támadtunk a győzelemért, ám a végén kaptunk egy újabb gólt. Ha győzni akarunk, végig kell koncentráltunk.

Imrő László: – Végre sikerült idegenben nyernünk, ráadásul három gólt szereztünk. Tudtuk, hogy nehéz lesz de a csapat tartását mutatja, hogy kétszer is sikerült egyenlítenünk és a végén eldöntöttük a meccset.


Sajóbábony VSE – Termálfürdő Tiszaújváros 1-1 (1-0)

Sajóbábony, 200 néző. V.: Mencsik.

Sajóbábony: Giák – Komjáti, Molnár M., Icsó, Engel (Tóth I.), Balogh D., Kemény, Lakatos (Sebők), Bodnár, Horváth, Fazekas. Edző: Kriston István.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Bokros, Lippai, Lipusz (Orosz), Pap, Fodor, Csicsek, Hussein, Illés, Kertész (Nagy D.), Molnár M. Edző: Gerliczki Máté.

G.: Kemény (11-esből), ill. Bokros. Kiállítva: Komjáti (85.). Jók: az egész csapat, ill. Tóth Cs., Csicsek, Fodor, Hussein, Orosz.

Kriston István: – Nehéz úgy nyilatkozni, hogy ne bántsak meg senkit, a 93. percben meglőttük a győztes gólt és mégis egy pontot kaptunk a mai mérkőzésért.

Gerliczki Máté: – Nagyon nehéz mérkőzés volt, ezért értékes az egy pont. Az első félidőben szándékosan nem vállaltunk nagy kockázatot hiszen futballra alkalmatlan játéktér állt a rendelkezésünkre, ezért mentünk bele a „teniszmérkőzésbe”. A félidei állásnál viszont játékrendszert váltottunk és visszatértünk a saját stílusunkhoz, végig irányítottuk a játékrészt és megérdemelten egyenlítettünk.


Salgótarjáni BTC – Putnok FC 3-2 (1-2)

Salgótarján, 300 néző. V.: Jakab.

Salgótarján: Megyeri – Híves, Sárközi (Grajzel), Szabó T., Kitl, Tarlósi, Magos (Tóth M.), Benkő-Bíró, Barta, Nagy G. (Czutor), Tarlósi P. Edző: Rubint Richárd.

Putnok FC: Egyed – Nyisalovits, Tóth Sz., Zimányi, Vajda (Lajkó), Katona, Czető (Bene), Mahalek, Illés, Constantinescu, Csicsvári (Chifu). Edző: Koszta Péter.

G.: Tarlósi (2), Magos, ill. Vajda (2). Kiállítva: Barta (78.), Constantinescu (78.). Jók: az egész csapat, ill. Vajda, Zimányi, Illés.

Rubint Richárd: – Örülök, hogy sikerült megnyerni a mérkőzést. Jókor jött a szépítő gólunk és a második félidőebn elkezdtünk futballozni ahogyan szerettünk volna, a végén nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk.

Koszta Péter: – Sima meccsnek kellett volna lennie, de feltámasztottuk az ellenfelet. Sajnos mindig van egy „ügyeletes”, aki hozza a hibát.

ÉMMiskolc.
BOON.HU


hirdetés