Legszebbek versenye

Akt.:
Legszebbek versenye
Legszebbek versenye
Miskolc – Jelentős érdeklődés mellett tart az Észak és a BOON karácsonyfa-szépségversenye.

A héten járt le a határidő, ameddig feltölthették a karácsonyfájukról készült képeiket mindazok, akik szeretnének részt venni az idei versenyben.

Gyönyörű látvány

Nyolcvanhárom nevező gondoskodik az izgalomról: kinek a fája lesz a legszebb. Az összes feltöltött képet látva bátran állíthatjuk: pompás fákat ábrázolnak ezek a felvételek. Biztosan hangulatos, szép ünnephez szolgáltak fénnyel és melegséggel. Valójában mindegyik megérdemelné a „legszebb” nevet.

De csak egy kaphatja meg: a képekre adott szavazatok alapján. A díj ugyanis azé lesz, akinek a fotója a legtöbb voksot kapja, kiadónk internetes hírportálján, Borsod Online-on.

A szavazás megkezdődött, és január 17-én délig tart. Az eredményt lapunk január 18-i számában ismertetjük majd. A fődíj: 10 000 forint értékű vacsorautalvány a Molnár Csárda felajánlásával. A szavazók között pedig egy 5 ezer forintot érő könyvutalványt sorsolunk ki a Géniusz könyváruház felajánlásával.

ÉM


Miskolc - Az ünnepek közeledtével ismét az olvasóink kreativitását tesszük próbára: ezúttal a megye legszebb saját díszítésű karácsonyfáját keressük. Jelentkezési határidő, fotók feltöltése: 2019. január 9., 12 óra Szavazás: 2019. január 9-én 16 órától január 17-én 12 óráig. Eredményhirdeté...Miskolc.
BOON.HU


hirdetés