Kérdezhetnek a dolgozók a miskolci közétkeztetésről

Akt.:
2Hozzászólás
Kérdezhetnek a dolgozók a miskolci közétkeztetésről
Miskolc – Miskolc közétkeztetésben dolgozó munkavállalóinak tartanak tájékoztatást március 21-én délután fél 5-kor a Földes Ferenc Gimnáziumban a Pedagógusok Szakszervezete és az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége képviselői.

Mint ismeretes, április 10-étől egy Maglódra bejegyzett cég veszi át a közétkeztetési szolgáltatást Miskolcon, a Kórház- és Menzaétkeztetés Szolgáltató Kft. A cég képviselői ugyan tartottak március 10-én fórumot a jelenleg közalkalmazotti jogviszonyban álló konyhai dolgozóknak, de a munkavállalók sok kérdésükre nem kaptak megnyugtató választ. Ezen szeretnének segíteni az érdekvédők, akik a Munkaügyi Tanácsadó és Vitarendező Szolgálat jogászát is elhívták a rendezvényre.

ÉM-HE


„Az egyik teljesen értékelhetetlen volt”

„Az egyik teljesen értékelhetetlen volt”

Mint arról többször is írtunk, a miskolci önkormányzat április 10-étől átadja az intézményi gyermekétkeztetés és egyéb közétkeztetési szolgáltatás ellátását egy Maglódra bejegyzett cégnek.
2Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Miskolc.
BOON.HU


hirdetés