Ittas sofőr okozott balesetet a Bükkben

Akt.:
Ittas sofőr okozott balesetet a Bükkben
Ittas sofőr okozott balesetet a Bükkben - © Fotó: police.hu
Miskolc – Egy ittas sofőr áttért a szemközti sávba, majd nekihajtott a vele szemből érkező autónak Bükkmogyorósd határában.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy, aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

n3218151

Az Ózdi Rendőrkapitányság vizsgálja annak a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnek a körülményeit, ami 2017. október 3-án 15 óra körül történt a Bükkmogyorósd és Szilvásvárad közötti útszakaszon. Az adatok szerint egy személygépkocsi vezetője áttért a szemközti forgalmi sávba és nekiütközött egy másik járműnek. A balesetet okozó sofőr könnyebben megsérült és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

n3218204

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére. Ennek ellenére a megye útjain 2017. október 2-a és 8-a között 69 közúti közlekedési baleset történt, ebből 4 esetben a balesetet okozó sofőr ittas volt.

A járőrök az adott időszakban azonban 24 ittasan volán mögé ülő sofőrt szűrtek ki a forgalomból mielőtt még közúti közlekedési balesetet okozhattak volna. A velük szemben indított eljárások folyamatban vannak.

n3218241

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –Miskolc.
BOON.HU


hirdetés