Fészekrakós fórum: megoldásokat kerestek

"Fészekrakós" fórum az Avason
"Fészekrakós" fórum az Avason
Miskolc – Közel százan vettek részt azon a fórumon szerdán, amelynek témája az úgynevezett fészekrakós probléma volt. A fórumot Fodor Zoltán, Földesi Norbert és Varga Gergő önkormányzati képviselők hívták össze, de megjelent Demeter Szabolcs és Bodnár Roland, az avasi rendőrőrs parancsnok-helyettesei.

A résztvevők egy nyilatkozatot is kaptak, amelyet az avasiak nevében fogalmaztak meg, a képviselők szerint ez a kialakult helyzet megoldási javaslatait tartalmazza.

Ebben többek között a kilakoltatási móratóriumon való módosítást kérik a kormánytól, valamint azt, hogy a közös költséget nem fizető lakóktól levonható vagy behajtható legyen a tartozásuk, egészen pontosan a rendelkezésre állási támogatásukból. A nyilatkozatukban foglaltakhoz a városvezetés segítségét kérik.


Fészekrakók, pró és kontra

eszak | 2010.11.24 09:07
Miskolc – Nyílt levélben kérdezte dr. Kriza Ákos polgármestert a fészekrakós megoldásról egy MSZP-s képviselő.

“Fészekrakós” fórum az Avason

eszak | 2010.11.22 13:48
Miskolc – A fészekrakós üggyel kapcsolatban rendez lakossági fórumot két Avasi önkormányzati képviselő: Földesi Norbert és Varga Gergő.

Kétszáznál is több “fészekrakós” gyanúsított Miskolcon

eszak | 2010.10.20 19:34
Miskolc – Bár a városban „fészekrakós” ügyként emlegetik, valójában több, hasonló tartalmú büntetőügy is folyamatban van a különböző hatóságok előtt.

A “fészekrakók”: vissza a fészekbe

eszak | 2010.10.20 16:52
Miskolc – Közeleg a tél: az Avason a „fészekrakós” családok költöznek vissza, illetve van, ahol csak költöznének.Miskolc.
BOON.HU


hirdetés