Elkezdődött: a Búza térig áll a sor!

Akt.:
Elkezdődött: a Búza térig áll a sor!
Elkezdődött: a Búza térig áll a sor! - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – A József Attila utcán elindult felújítás nem is ott okoz dugókat, ahol maga a lezárás van, de délután lehet igazán durva a helyzet: az egész város közlekedésére kihatással lehet.

Ahogy arról beszámoltunk, komplett felújítás indul a József Attila utca, vagyis a 3-as miskolci kivezető szakaszán, a Baross Gábor kereszteződéstől egészen a Metro Áruházig. Szerdán már délután nagy volt a dugó, mivel elkezdték kitáblázni a terelést és a buszmegállókat helyezték át a munkához.

reggeli-forgalom-a-jozsef-attilan05-st

Csütörtök reggel még mindig nem indult el az aszfalt felmarása, de nyolc órára a kifelé vezető oldalon gyakorlatilag a komplett külső sávot lezárták. Ez érdekes módon az ominózus útszakaszon nem jelent fennakadást, annál inkább előtte és a bevezető utakon! Nagyjából az újonnan épülő benzinkúttól ugyanis a Búza térig áll bent a sor, a Gömöri felüljárón kompletten a két sáv!

A mellékutak is

Emellett bedugult a Hatvanötösök útja, ugyanis az innen kikanyarodók nagyobbik része balra menne a József Attilán, ott azonban kompletten beállt sávval találja magát szembe. Illetve a Soltész Nagy Kálmán utca, ahonnan szintén ki szeretnének kanyarodni, illetve sokan próbálnak arra „lemenekülni”, meglátva a dugót.

reggeli-forgalom-a-jozsef-attilan13-st

Ez a helyzet pedig a délutáni csúcsban, amikor sokan indulnak majd kifelé Miskolcról vélhetően hatványozódni fog, félő, hogy a Búza téri nagy kereszteződés forgalmát is megfogja bénítani, így kihatással lehet az egész város közlekedésére, ott is, ahol nem is gondolnánk…

– Horváth Imre –


Apa kezdődik! A végeredmény jó lesz, de addig még fájni fog...
Miskolc - Elkezdődött az idegek harca: egész nyáron forgalomkorlátozás lesz a József Attila utcán, már szerda délután hatalmas volt a dugó. Ha leírjuk a hírt, hogy teljes egészében felújítja a Magyar Közút Zrt. a József Attila utcát, akkor bizonyára sokan elégedetten bólintanak: na végre! Abban n...

Útfelújítások Miskolcon
Miskolc - Több helyszínen kezdődtek útfelújítások Miskolcon, ezen a héten. A munkálatok a forgalom lassulásával járhatnak. Felvételünk a Kiss Ernő utcában készült. ÉM [related-post post_id="3889525"]

Illusztráció
Miskolc - A Kiss Ernő utcán hétfőn kezdődött a kátyúzás. Az aszfaltozás félpályás útlezárással és forgalomtereléssel jár. A munkák várhatóan június 15-éig tartanak. Kedd reggeltől szerda délután négyig a Batthyány sor és a Gózon Lajos út csomópontjában kezdődik burkolatfelújítás. A munkák idej...Miskolc.
BOON.HU


hirdetés