A sport szeretete Tiszaújvárosban

Akt.:
VI. Tiszaújvárosi Sportfesztivál
VI. Tiszaújvárosi Sportfesztivál - © Fotó: Bujdos Tibor
Tiszaújváros – A mozgás és a sport öröme volt a legfontosabb a fesztiválon.

Az egészség megóvása sokkal fontosabb, mint azt gondolnánk. A sport és a mozgás segít abban, hogy a szervezetünk ellenállóbb legyen, a szellemünk is sokkal jobb kondícióba kerül, ha rendszeresen mozgunk.

Látványos pillanatok

Nem kell különösebben senkit győzködni arról, a mozgás, a sport, a helyes életmód mennyire fontos szerepet játszik az életünkben. Ennek a jegyében rendezték meg a tiszaújvárosi sporttelepen szombaton és vasárnap a VI. Tiszaújvárosi Sportfesztivált.

tiszaujvarosi-sportnap36-st_650

Természetesen ilyenkor a fontosnál is fontosabb, hogy az a korosztály szólíttassék meg, amely ha belenő a mozgás, a sportolás szeretetébe, akkor felnőtt korára életének elengedhetetlen részévé válik a rendszeres testedzés. Éppen ezért a legfiatalabbakat is megcélozták a szervezők.

tiszaujvarosi-sportnap29-st_650

Érdeklődésből és mozgásra vágyó fiatalból pedig nem volt hiány. A fiúk az egyre népszerűbb strandfociban mérhették össze tudásukat, a lányok kispályás focija pedig bővelkedett olyan pillanatokban, amikor kiderült, a gyengébbnek tartott nem korántsem annyira gyenge, ahogy azt a férfiak gondolnák. Aki akart, falra mászhatott, lovagolhatott, célba lőhetett, rajzolhatott, vagy csak gyönyörködhetett a bemutatókban.

ÉMMiskolc.
BOON.HU


hirdetés