Miskolc Steelers: Másodjára is öt fölött a juniorok

Akt.:
Miskolc Steelers: Másodjára is öt fölött a juniorok
Miskolc – Jónás Máté újfent megállíthatatlannak bizonyult, hiszen az első fordulóbeli 3 touchdownt a másodikban 5-tel fejelte meg. A miskolci ifik running backje ráadásul amikor védelemben volt a pályán, akkor is hatpontost ért el, az ellenfél irányítójának passzát megszerezve és visszahordva.

Magyar juniorbajnokság:

  • Miskolc Steelers – Nyíregyháza Tigers 40-28 (6-0, 6-0, 8-20, 20-8)
    Miskolci pontszerzők: Jónás Máté 5 TD (4 futott, 1 interception return), Szabó Martin TD (irányítófutás), Vincze Donát 2 pontos extra (elkapott, Szabó Martin passzából), Zöld Gergő 2 pontos extra (elkapott, Szabó Martin passzából).

A 19 év alattiak versenysorozatában szereplő Acélcsapat második meccset hazai környezetben vívta (a Szentpéteri kapui rendőriskolában található edzőpályán), a több város és klub játékosait egyesítő Nyíregyháza Tigers ellen. A miskolciak folytatták jó szereplésüket, a két hete idegenben szerzett 34 pontra még rátettek egy touchdownnyit, és 40-ig törtek föl! A vendégeket ugyanakkor az Acélos defense nem engedte pontszerzésig az egész első félidőben.

Két egymást követő sikerrel a borsodi alakulat vezeti is a juniorbajnokság tabelláját, amint az a mafsz.org szövetségi honlapon megtekinthető (lásd a grafikát).

steelers1

Legközelebbi riválisát megint itthon fogadja a Steelers, méghozzá a jónevű fővárosi kis-Farkasokat:

  • október 18. Miskolc Steelers – Budapest Wolves Juniors
  • október 25. Gladiators Juniors – Miskolc Steelers
  • november 7. elődöntők
  • november 14. döntő
hirdetés


hirdet�s